Zobacz więcej Książki i poradniki
Wędzenie mięsa kiełbas i ryb
Cena sugerowana
, aby uzyskać informację o cenie dla zamówienia w danym sklepie. Ceny dla zamówień w poszczególnych sklepach mogą się różnić.Szczegóły dotyczące produktu
Informacje o produkcie
Książka zawiera wiele cennych porad dotyczących wędzenia mięsa oraz ryb w domowych warunkach – korzystając ze wskazówek samodzielnie wytworzysz te produkty spożywcze, dowiesz się, jak wygląda proces wędzenia, oraz jak zbudować w pełni funkcjonalną wędzarnie. Poradnik ma niewielki rozmiar oraz jest bardzo lekki – z łatwością go przechowasz, a w razie potrzeby przeniesiesz w wybrane przez siebie miejsce.
Cechy i zalety
Przedstawiony tutaj poradnik to doskonały pomysł na prezent dla każdego miłośnika domowych wyrobów oraz przetworów. Na stronach produktu przedstawiono najważniejsze informacje związane z wędzeniem mięsa, kiełbas oraz ryb – dowiesz się, jak przygotować produkt, jak wygląda i przebiega proces wędzenia, oraz jak zbudować przydomową wędzarnie. Liczne wskazówki zawarte w książce sprawią, że z łatwością, samodzielnie uwędzisz wybrane przez siebie produkty, dzięki czemu zaoszczędzisz pieniądze związane z zakupem gotowych wyrobów tego typu. Produkując wędzonki, samodzielnie zyskasz pewność co do ich pochodzenia oraz składu – produkty będą pozbawione chemicznych, niesprzyjających zachowaniu zdrowia substancji. Projekt okładki oraz materiały wybrane do jej stworzenia zapewniają poradnikowi długą żywotność.
Specyfikacja techniczna
Szerokość produktu | 189mm |
---|---|
Wysokość produktu | 129mm |
Liczba stron | 120 |
Opis książki | Poradnik o tym, jak samodzielnie uwędzić mięso, kiełbasę i ryby |
Wydanie | Pojedyncze wydanie |
Kod produktu | 9788370734411 |