Zobacz więcej Książki i poradniki

Strona główna

Strzałka w prawo

Dekoracja wnętrz

Strzałka w prawo

Książki i poradniki

Strzałka w prawo
icons.title_zoominicons.title_zoomouticons.title_zoomreset
Wędzenie oraz peklowanie mięsa

Wędzenie oraz peklowanie mięsa

22,90
/ szt.
z VAT 5%

Cena sugerowana

, aby uzyskać informację o cenie dla zamówienia w danym sklepie. Ceny dla zamówień w poszczególnych sklepach mogą się różnić.
Ładowanie
Sprawdzanie dostępności...

Szczegóły dotyczące produktu

Informacje o produkcie

    Dzięki informacjom zawartym w tej książce, dowiesz się, jak w domowych warunkach samodzielnie uwędzić oraz zapeklować mięso – z pomocą cennych wskazówek samodzielnie wyprodukujesz smakowite wyroby, które wykorzystasz do stworzenia różnych potraw. Produkt wykonano z lekkich materiałów, które sprawiają, że jest bardzo wygodny w użytkowaniu oraz transporcie.

      Cechy i zalety

        Do własnoręcznego wyprodukowania mięsnych wyrobów doskonale sprawdzą się rady zawarte w zaprezentowanej w tym miejscu książce. Na jej stronach przedstawiono rozmaite wskazówki związane z wędzeniem oraz peklowaniem – dzięki niej dowiesz się, jak przebiega cały proces, oraz jak powinna wyglądać domowa wędzarnia. Stosując się do porad, samodzielnie wyprodukujesz wyroby, które wykorzystasz w swojej kuchni – przydadzą się podczas przygotowywania różnych potraw. Domowe wyroby to doskonały sposób na uzyskanie naturalnych produktów spożywczych – będziesz mieć pewność co do ich pochodzenia oraz wartościowego składu. Produkt odpowiednio oprawiono, dzięki czemu jest nie tylko odporny na różne uszkodzenia, ale także wygodny w użytkowaniu.

          Specyfikacja techniczna

          Szerokość produktu170mm
          Wysokość produktu235mm
          Liczba stron128
          Opis książkiPoradnik o tym, jak uwędzić lub zapeklować mięso
          WydaniePojedyncze wydanie
          Kod produktu9788379930067