Domowe wędzenie żywności
Sprzedaje i wysyła przedsiębiorca: Castorama Polska
Cena sugerowana
, aby uzyskać informację o cenie dla zamówienia w danym sklepie. Ceny dla zamówień w poszczególnych sklepach mogą się różnić.Wycofany z oferty
Niestety ten produkt nie jest już dostępny w naszej ofercieSzczegóły dotyczące produktu
Informacje o produkcie
Ten poradnik wykorzystasz do zdobycia wiedzy, która umożliwi Ci samodzielne wędzenie żywności w warunkach domowych. Na jej stronach opisano wiele przydatnych porad, które sprawią, że we właściwy sposób przygotujesz mięso oraz w odpowiedni sposób je uwędzisz – zyskasz pewność co do poprawności wykonywanych przez siebie czynności.
Cechy i zalety
Chcesz samodzielnie uwędzić produkty spożywcze i poszukujesz pewnego źródła informacji na ten temat? W tym przypadku możesz skorzystać z oferowanego tutaj produktu – poradnik zawiera wiele cennych informacji, którymi uzupełnisz swoją wiedzę. W książce przedstawiono sposoby na wędzenie produktów w domowych warunkach, pokazano jak powinna wyglądać wędzarnia, oraz jak prawidłowo wykonać w czasie całego procesu rozmaite czynności. Dzięki przyswojonej wiedzy samodzielnie, w domowych warunkach przyszykujesz oraz uwędzisz kiełbasę, boczek, szynkę oraz inne wybrane przez Ciebie produkty. Okładkę książki zaprojektowano tak, by była odporna na uszkodzenia, dzięki czemu poradnik na długo zachowa swój atrakcyjny wygląd oraz użyteczność.
Informacje prawne
- Sprzedawca zobowiązał się do oferowania wyłącznie produktów zgodnych z mającymi zastosowanie przepisami prawa Unii Europejskiej.
Specyfikacja techniczna
Szerokość produktu | 235mm |
---|---|
Wysokość produktu | 165mm |
Liczba stron | 256 |
Opis książki | Poradnik o wędzeniu żywności w warunkach domowych |
Wydanie | Pojedyncze wydanie |
Kod EAN | 9788377735787 |